Voor Wie?

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen – voor ‘bankzitters’ maar ook voor fanatieke sporters!

Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau! Door de uitgebalanceerde samenstelling van de lessen en professionele begeleiding van de docent zoek je je eigen grenzen op. Je krijgt ook persoonlijke aandacht en deskundige advies van ons.

Onze lessen zijn voor mannen en vrouwen die:

  • Willen genieten van een dynamische workout met motiverende muziek
  • Hun lichaam in vorm willen brengen zonder gewichten te gebruiken
  • Meer flexibiliteit en algehele beweeglijkheid willen
  • Geen opgepompte spieren willen, maar wel spierdefinitie
  • Stijve heupen, schouders of rug hebben en een grote range of motion willen ontwikkelen
  • Herstellende zijn van een blessure, maar wel in beweging willen blijven
  • Veel last hebben gehad van blessures en op zoek zijn naar een veilige workout
  • Op zoek zijn naar een workout die pijn vermindert

ESSENTRICS les

Deze les is voor iedereen die zijn/haar spieren en gewrichten sterk en soepel wil maken zodat je nog veel jaren kunt genieten van een gezond, sterk en pijnvrij lichaam. Deze dynamische les zorgt voor kracht, souplesse en de nodige ontspanning.

ESSENTRICS Gentle Stretch les

Gebalanceerde lessen voor iemand op leeftijd en voor mensen die blessures hebben of van blessures herstellen. Ook voor beginners, mensen met klachten, en mensen die op een wat rustigere manier willen trainen is het een prettige les om te volgen. Alle oefeningen zijn veilig en makkelijk uit te voeren.

BUITEN les – Kracht, Conditie, Flexibiliteit

Een ideale training voor mensen die buiten willen trainen. In deze les combineer je cardio (vetverbranding), kracht en stretchoefeningen in één les! Na de les voel je je niet uitgeput maar juist vol kracht en energie!

ESSENTRICS Barre les

De Barre workout is een nieuwe manier van trainen en een nieuwe workout van Super Stretch.  Alle oefeningen worden uitgevoerd met behulp van een stoel of/en barre, die worden gebruikt als een leuning. Deze workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Iedereen kan het en je hebt er geen sportachtengrond voor nodig !