Voor Wie?

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen – voor ‘bank zitters’ maar ook voor fanatieke sporters!

Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau! Door de uitgebalanceerde samenstelling van de lessen en professionele begeleiding van de docent zoek je je eigen grenzen op. Je krijgt ook persoonlijke aandacht en deskundige advies van ons.

Super Stretch ESSENTRICS

Deze les is voor iedereen die zijn/haar spieren en gewrichten sterk en soepel wil maken zodat je nog veel jaren kunt genieten van een gezond en pijnvrij lichaam. Deze dynamische les zorgt voor kracht, souplesse en de nodige ontspanning.  Na de les voel je je  juist niet uitgeput maar vol kracht en energie!

Super Stretch SLOW

Gebalanceerde lessen voor iemand op leeftijd en voor mensen die blessures hebben of van blessures herstellen. Ook voor beginners en mensen die op een wat rustiger manier willen trainen is het een prettige les om te volgen. Alle oefeningen zijn veilig en makkelijk te volgen.

Super Stretch BUITEN

Een ideale training voor mensen die buiten willen trainen. In deze les combineer je cardio (vetverbranding) en stretch oefeningen in één les!

Super Stretch ESSENTRICS BARRE

De Barre workout is een nieuwe manier van trainen en een nieuwe workout van Super Stretch.  Alle oefeningen worden uitgevoerd met behulp van een stoel of/en barre, die worden gebruikt als een leuning. Deze workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Iedereen kan het en je hebt er geen sportachtengrond voor nodig !