Skip to main content

Over mij

Hallo! Mijn naam is Alya Nekhayenko. Ik kom uit de Oekraïne en heb zeven jaar professioneel gehockeyd in het nationale elftal. Ik heb enkele jaren op Curaçao en in de Verenigde Staten gewoond en woon sinds 2004 met mijn gezin in Naarden-Vesting.

Ik heb een Sport HBO opleiding afgerond in Kiev, Oekraïne en vanaf 2017 ben ik gecertificeerd Essentrics docent.

In 2016 ben ik begonnen met Super Stretch. Ik zag bij veel mensen, en ook mijzelf, een behoefte aan het workout die je lichaam niet alleen sterk maakt, maak ook soepel houdt. En een workout die niet belastend voor je lijf is. Die heb ik gevonden!

Ik geef lessen in de studio in Naarden en sinds de coronatijd ook online.

Wil je ook eens voelen hoe de training jou bevalt? Ik nodig je van harte uit om een proefles te komen volgen.

Tot snel!

Groet,

Alya