Skip to main content

"Ik Super Stretch nu vier jaar! Vanaf de eerste les kreeg ik energie van de workout -en van Alya's aanstekelijke enthousiasme. Super Stretchen is veel meer dan het woord doet vermoeden. Je bent niet gewoon aan het rekken en strekken, het is een serieus pittige workout in een fijne, vrolijke sfeer!"

Inge Ruigrok Serieus pittige workout.

“Sinds ik Super Stretch lessen volg merk ik dat mijn lijf soepeler wordt. De pijn in mijn schouders en nek is zo goed als weg, mijn spieren worden sterker. Alya geeft duidelijke instructies, motiveert je om vol te houden en staat vrolijk en vol energie voor de groep. Ik kan niet meer zonder.”

Milou KortenhorstDe pijn in mijn schouders is verdwenen.

"De lessen van Alya zijn voor mij een perfecte aanvulling op een paar keer per week hardlopen en tennissen. Alle spieren worden zeer gecontroleerd in de les “onder handen genomen”. Door de wijze waarop Alya de training verzorgt kan iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoen. Dit werkt perfect en zorgt voor een positieve sfeer in de groep.Het enthousiasme en de gedrevenheid van Alya is geweldig."

Gerda van der PoelPrettige aanvulling op mijn programma.

"Ik heb al jarenlang een rugprobleem en nu voor de derde keer een hernia. Ik denk dat ik alle behandelmethoden de afgelopen jaren heb geprobeerd, maar die hebben niet iets wezenlijks verbeterd. Ik ben ruim vier jaar aan het trainen bij Super Stretch en ik merk dat ik substantieel minder klachten heb. Letterlijk minder uitstraling in mijn been. Daarbij bouw ik mijn buik en rugspieren op waardoor het ook nog wat voor mij figuur doet."

Barbara Scheffer Minder pijnklachten.

I started going to the stretch class three years ago and go mostly 2 times a week. I usual don't enjoy fitness classes but I really enjoy this one. Alya gives a great lesson with good instruction and is herself enthusiastic about the stretch class technique, which is infectious. I enjoy the balance of having a work out while paying attention to strengthening and stretching all your muscles. Afterwards I always feel like my muscles are relaxed but also tired from the exercises and in my opinion that is was is unique about this class.

Anna McGeever I usual don't enjoy fitness classes but I really enjoy this one.

"Het fijne aan Super Stretch Buiten is dat je de weldaad van het stretchen voor je lichaam, combineert met de gezonde buitenlucht. En als ik na een buitenles thuiskom, voel ik me fris en gezond! Ik vind het fijn om buitenlessen af te wisselen met studiolessen omdat ik dan profiteer van het beste van beide workouts."

Judith Langeland Super Stretch Buiten - het stretchen in de gezonde buitenlucht.